Udtryk dig gennem dit skjortevalg

Skjorten er en umådelig vigtig del af påklædningen. Den er på en og samme tid enkel og avanceret. Gennem valget af den skjorte du har på, kan du udtrykke dig på uendelig mange måder. En skjorte er nemlig ikke bare en skjorte.shirtsSkjorter tilbydes i utallige farver, faconer og materialer. Samtidig er det muligt at kombinere en skjorte med slips, tørklæder samt manchetknapper, som giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg, til enhver given lejlighed. Alt efter årstiden, kan skjorten sammensættes med en jakke, vest, striktrøje eller T-shirt.

Farver

En hvid skjorte er tidløs og den kan kombineres med alt og bæres i alle kontekster, så den er god at have i din basis garderobe. Du kan med en hvid skjorte både fremstå neutral og sofistikeret. Blå, grå og beige skjorter har samme effekt som de hvide skjorter, de kan benyttes i alle kontekster hvorimod en sort, pink eller mønstret skjorte giver et mere opsigtsvækkende look.

Faconer

Alt efter smag og behag, højde og drøjde, har du adskillige valgmuligheder når det kommer til skjortens snit. Du kan vælge en slimline eller en mere løstsiddende facon og der er forskellige krage designs som giver den ekstra lille detalje du har brug for.En langærmet skjorte kan være praktisk at have i din basis garderobe fordi den kan bruges som langærmet eller med oprullet ærme, hvis det er varmt eller du ønsker at have et mere casual look.

Materialer

Modeverdenen består af dygtige designere som tænker på hver en detalje, og der er hele tiden en innovativ udvikling. Stoffet har en stor betydning da det har en indvirkning på din komfort. Er det strygefrit materiale du søger, og er skjorten til sommer eller vinterbrug?Valget er dit – hvilken skjortedag har du i dag?