Dissing Design https://dissingdesign.com Tue, 01 Feb 2022 18:54:17 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.8.3 Udtryk dig gennem dit skjortevalg https://dissingdesign.com/udtryk-dig-gennem-dit-skjortevalg/ Wed, 07 Sep 2016 06:26:04 +0000 https://dissingdesign.com/?p=53 Skjorten er en umådelig vigtig del af påklædningen. Den er på en og samme tid enkel og avanceret. Gennem valget af den skjorte du har på, kan du udtrykke dig på uendelig mange måder. En skjorte er nemlig ikke bare en skjorte.shirtsSkjorter tilbydes i utallige farver, faconer og materialer. Samtidig er det muligt at kombinere en skjorte med slips, tørklæder samt manchetknapper, som giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg, til enhver given lejlighed. Alt efter årstiden, kan skjorten sammensættes med en jakke, vest, striktrøje eller T-shirt.

Farver

En hvid skjorte er tidløs og den kan kombineres med alt og bæres i alle kontekster, så den er god at have i din basis garderobe. Du kan med en hvid skjorte både fremstå neutral og sofistikeret. Blå, grå og beige skjorter har samme effekt som de hvide skjorter, de kan benyttes i alle kontekster hvorimod en sort, pink eller mønstret skjorte giver et mere opsigtsvækkende look.

Faconer

Alt efter smag og behag, højde og drøjde, har du adskillige valgmuligheder når det kommer til skjortens snit. Du kan vælge en slimline eller en mere løstsiddende facon og der er forskellige krage designs som giver den ekstra lille detalje du har brug for.En langærmet skjorte kan være praktisk at have i din basis garderobe fordi den kan bruges som langærmet eller med oprullet ærme, hvis det er varmt eller du ønsker at have et mere casual look.

Materialer

Modeverdenen består af dygtige designere som tænker på hver en detalje, og der er hele tiden en innovativ udvikling. Stoffet har en stor betydning da det har en indvirkning på din komfort. Er det strygefrit materiale du søger, og er skjorten til sommer eller vinterbrug?Valget er dit – hvilken skjortedag har du i dag?

]]>
Mode og vintertræthed https://dissingdesign.com/mode-og-vintertraethed/ Tue, 29 Mar 2016 13:25:08 +0000 https://dissingdesign.com/?p=37 De fleste af os oplever en mild form for vintertræthed i årets første måneder, hvor vi allermest har lyst til at putte os under varmetæppet med en god bog, mens den mørke dyne udenfor kaster sine kolde skygger hen over sne og bare træer. Du kan dog med stor sandsynlighed afhjælpe vintertrætheden blot ved at kaste dig ud i et mini-indretningsprojekt, hvor fokuspunktet er lys, varme og lækre dufte.decorationTag et kig på hjemmet og overvej, hvordan du kan bringe mere mode, varme og lys ind i de forskellige rum. Måske kan du flytte flere møbler længere hen mod vinduet, så du får et større naturligt lysindfald i løbet af dagen. Kombinér det eventuelt med en lys-energilampe samt lækre modetekstiler og pelsaccessories, der tilføjer lidt soft luxury. Pynt desuden op med friske blomster fra blomsterhandleren eller investér i diverse æteriske olier, der skaber en skøn forårsstemning i hjemmet og påvirker sindet i positiv grad. Du kan eventuelt også gå i gang med at male væggene, hvis de har en meget mørk nuance. Jo mere lys du skaber, desto bedre bliver det endelige resultat.Får du din partner til at hjælpe dig med dit indretningsprojekt, så beløn eventuelt vedkommende med lidt ekstra motion i soveværelset. Motion er med til at frigive endorfiner, der igen optimerer dit humør og hjælper med at sejre over vintertrætheden. Det giver dig fornyet energi til at læse modeblogs og shoppe. Win-win!

]]>
Skift karakter med dine accessories https://dissingdesign.com/skift-karakter-med-dine-accessories/ Tue, 22 Mar 2016 10:35:18 +0000 https://dissingdesign.com/?p=40 Måske køber du ofte dine accessories ud fra devisen ”nice to have”, eller ganske enkelt fordi de fanger din opmærksomhed under shoppingturen. Faktisk kan det betale sig at tænke lidt over, hvilke accessories du vælger, da de er med til at skabe din karakter.Forestil dig en simpel hvid bluse og et par sorte jeans. Tilføjer du et smart, farvet tørklæde og et par simple smykker, har du et funktionelt arbejdslook med et elegant tvist. Vil du understrege businesslooket, kan du altid kombinere looket med et par moderigtige briller. Er du derimod til fest om aftenen, kan du gå efter en lang halskæde med et enkelt vedhæng og et par mere iøjnefaldende armbånd, der glimter i diskotekslyset, når du giver den i rollen som ”Dancing Queen”. Husk endelig stiletterne! Søger du sommerlooket, så drop smykkerne og vælg i stedet et par lækre solbriller og en smart Panamahat samt en blomstret taske, der gør dig boho-chik!9360168-woman-accessories-flat-icons-setTilbehør er ganske enkelt forskellen på et kedeligt look, der drukner i mængden, og looket, der skaber et naturligt blikfang i bybilledet. Samtidig kan du med ét simpelt outfit lege med et væld af udtryk, blot ved at vælge de rette accessories.Som mand kan man også sagtens lege med accessories såsom manchetknapper, pins eller et prikket slips fra Neckwear. Måske elsker du din denimskjorte overalt på jorden. Intet problem! Brug den sammen med en smart jakke og et par lækre handsker, når du tager ind på arbejdspladsen i morgentimerne. Efter arbejde kan du passende fiske din smarte silkebutterfly op af din attachémappe, og med et snuptag er du og din denimskjorte klar til at indtage en trendy café. Måske vælger du at sætte prikken over i’et med et skønt ur eller andre smykker. Vil du have et rendyrket preppylook, er et sted som Neckwear et godt sted at begynde jagten.Nøgleordet for brugen af accessories er altid, at du skal være varsom med at ”overlæsse” outfittet. Udvælg i stedet nogle få dele, som skal være med til at komplimentere dit look, så du kan lege med dit udtryk. Det hele begynder dog med valget af en god basisgarderobe!

]]>
Modeudsigten 2016 – pangfarver i lag https://dissingdesign.com/modeudsigten-2016-pangfarver-i-lag/ Sat, 23 Jan 2016 13:09:21 +0000 https://dissingdesign.com/?p=31 Selvom år 2016 er blot få uger gammelt, er det bestemt ikke en dag for sent at kigge på årets modetendenser. Noget tyder på, at den røde tråd bliver pangfarver, lag-på-lag og overflod.På den københavnske modeuge tilbage i 2015 så man nogle klare farvetendenser, der pegede hen imod, at en farve som fersken og den mere sprudlende røde farve bliver ekstra fremtrædende i bybilledet, når vi taler modeåret 2016. Det bliver særligt trendy at kombinere farven rød i lag-på-lag, i asymmetriske længder og sammen med enten hvide eller mørke nuancer, der virkelig understreger pangeffekten. En simpel løsning for manden er at vælge en knaldrød butterfly fran www.neckwear.dk til en hvid skjorte eller måske en rød trøje eller skjorte til et par sorte jeans. Med butterfly-looket kan du gå benhårdt efter det konservative, men moderigtige og polerede preppy-look, der bliver baseret på kvalitet og luksus med lækre acccessories.clothesSom kvinde kan du lege med det helt røde lag-på-lag-look, hvor du kan vælge at kombinere en tunika, kjole og et par leggings. Du kan få inspiration til lag-på-lag-effekten her. Er du ikke så vild med den røde nuance, vil en anden modefarve blive blå, mens de sort-hvide nuancer – som altid – gør sig gældende i modeuniverset.Da vogue.com skulle beskrive modetendenserne for 2016, faldt valget på ordet ”overflod”, idet flere designere i år har valgt at lege med et hav af inspirationskilder, hvor bl.a. det 70’er-inspirerede look med ornamenter, frynser og ikke mindst bohemedetaljer spiller ind, nøjagtig som i 2015. En anden hot trend er hulmønstre og ikke mindst blonder, som du kommer til at se på alt fra bluser til kjoler.Moden anno 2016 bliver bestemt ikke ensporet, men kommer derimod til at spænde fra fersken til rød og fra lag-på-lag til hulmønstre. Fremkomsten af de stærke pangfarver ses i øvrigt som et stærkt vidnesbyrd på, at vi nu skal til at glemme alt om finanskrisen! Farverne er for alvor kommet på dagsorden.Med det sagt, er du budt hjertelig velkommen til modetendenserne 2016!

]]>
Herremode – spændende ting i vente https://dissingdesign.com/herremode-spaendende-ting-i-vente/ Fri, 15 Jan 2016 12:46:52 +0000 https://dissingdesign.com/?p=28 Herretøjet anno 2016 bliver alt andet end kedeligt! Ifølge Vogues modereportage, der oplister de vigtigste trends for herremoden i foråret 2016, kan du nemlig forvente dig både jumpsuits og blonder. Og ja, vi snakker rent faktisk herremode!Herremoden har i årtier været kendt for at være forholdsvis forudsigelig, men nu rykker det for alvor, og i 2016 bliver der både plads til bowlingskjorter, jumpsuits, blonder og brokadestof inden for den internationale herremode. Tilbage i efteråret 2015 spottede det kendte modemagasin Vogue de forskellige trends hos modehuse som Dolce & Gabbana og Gucci, som kommer til at definere modeåret 2016. Du kan se billeder fra Vogues reportage her.fashionMange har allerede spået, at 2016 langt fra bliver ensporet. Man kommer til gengæld til at se en lang række forskelligartede tendenser, side om side, der både fører dig tilbage til 1950’ernes bowlingskjorter og højtaljede bukser, mens det lidt 70’er-inspirerede blomsterprint samt jumpsuitet til herrer vender tilbage i modebilledet. Det samme gælder blonden, der ser ud til at blive en gennemgående trend på både herre- og damesiden.Baggy-stilen med XL-tøj ser ud til at overleve, så er du til t-shirts, hættetrøjer og bukser med en god vidde, kan du bære det på moderigtig vis gennem hele 2016. Det ser faktisk ud til, at trenden med masser af volumen i de enkelte beklædningsgenstande blot bliver endnu mere fremtrædende. Du kan dog også se frem til et år, hvor elementer som tegneserie-inspirerede tryk samt ornamenter, brokadestoffer og pangfarver kommer til at hitte.Nu er spørgsmålet så blot, om vi mon skal se dig i en hættetrøje eller blondebluse i den kommende tid?Vi tør vist godt love, at modeåret 2016 bliver til en sand fest!

]]>
Vinterens accessories til hende https://dissingdesign.com/vinterens-accessories-til-hende/ Sun, 10 Jan 2016 09:35:26 +0000 https://dissingdesign.com/?p=10 Måske har du allerede styr på årets vinterjakke, de smarte rullekraver, de sorte viddebukser og de trendy vinterstøvler, og nu mangler du såmænd bare de forskellige accessories, der understreger det feminine og smarte look, der slår alle konkurrenter af banen. Lad os se lidt nærmere på, hvad der hitter netop nu.Skal du være med på moden, så gå efter alverdens former for pelsaccessories. Det kan være alt fra en enkelt pelsbold i din nøglering på tasken til en pelskrave på vinterjakken eller en lidt mere markant pelsstola hen over den mørke vinterjakke. Pels er et must have til vinteren 2015/2016, og vil du føre den helt ud, så gå også efter et par pelssko, pelsarmbånd eller måske et par knaldgrønne ørevarmere, naturligvis også i pels!Når vi snakker om vintertilbehør, kommer vi ikke uden om klassikeren, halstørklædet. Hvem kunne drømme om at stille sig hen til busstoppestedet eller begive sig ud i julelandskabet uden det elskede halstørklæde. Heldigvis går halstørklædet aldrig af mode, ej heller i år. Er du den klassiske type, så gå efter et halstørklæde i uld, men du kan også med fordel peppe looket lidt op med et tørklæde i f.eks. kashmir. Modefarverne netop nu er de rustprægede farver, både i de gullige og rødlige nuancer. Camel er en af de trendy farver, der ses sæson efter sæson.Sort vinterjakke, sorte skinny jeans, sorte støvler… Vinterlooket kan hurtigt gøre dig blegere end sneen, så hvorfor ikke give det lidt ekstra pangeffekt? I 2016 tyder det på, at årets modefarve meget vel kunne gå hen og blive grøn, så er du klar til at blive frontløber for denne dejlige og livsglade farve?Det store hit i 2015 har været de store og lidt chunky smykker. Sæt f.eks. en stor guldhalskæde sammen med dit mørke vinterlook, og så oser du snart langt væk af ren elegance. Du kan naturligvis også kaste dig ud i store øreringe, store bælter og store håndtaske. Husk blot at finde en balance i tingene, så du ikke ”kvæler” elegancen, men tværtimod understreger den gennem få, men stilsikre valg.

]]>
Chunky smykker – stadig et hit https://dissingdesign.com/chunky-smykker-stadig-et-hit/ Thu, 07 Jan 2016 12:38:18 +0000 https://dissingdesign.com/?p=25 Her ser vi lidt nærmere på ”chunky” smykker, der gennem 2015 og nu også 2016 er den helt store modedille, når det kommer til accessories. Her får du nogle gyldne tips til, hvilke former og materialer du skal gå efter, når du shopper online.Chunky er blevet et nøgleord inden for accessories. Måske kender du allerede til de chunky hæle, men nu skal smykker også være chunky. Begrebet chunky betegner den lidt bastante stil, og inden for smykkernes verden handler det primært om de store statement pieces, der syner af meget, selv på lang afstand.stort halsbandDen chunky stil går igen inden for alt fra øreringe til fingerringe. Dine øreringe må derfor gerne være så store, at de faktisk rører ved skulderen, mens formerne kan være både grafiske, geometriske og futuristiske. En stil, der har en klar reference til 1980’erne. Ét af de materialer, der har været særligt fremtrædende på de forskellige runway-shows, er metallerne. Du kan nemt finde dine store øreringe billigt på nettet, brug blot én af de mange portaler, der sammenligner priserne fra de forskellige webshops, og søg dernæst efter den omtalte bastante stil, hvis du vil være ekstra trendy.Er du i stedet mere til chunky fingerringe, kan du enten gå efter en enkelt stor ring eller flere på samme hånd.Hvis du vælger at bære disse store smykker, så husk at nedtone resten af looket, så smykkerne kommer til deres ret.Et andet modefænomen netop nu er de såkaldte chokers, som du måske bedste kender som et bånd, der bæres rundt om halsen, eventuelt i kombination med et vedhæng. Inden for chokers-stilen kan du uden problemer mikse og matche forskellige materialer som velour, silke, metaller og perler. Her kan du finde en række interessante stylingtips til, hvordan du bærer dine chokers.

]]>
Leg med proportionerne! https://dissingdesign.com/leg-med-proportionerne/ Mon, 02 Nov 2015 09:33:12 +0000 https://dissingdesign.com/?p=8 Volumen har været et nøgleord i modebilledet, både her i efteråret og hen over vinteren. Det gælder alt fra ”chunky” accessories, viddebukser til et casual fit for jakker, trøjer og kjoler.Både inden for herre- og damemoden anno 2015 er der en tendens til, at det er blevet cool at lege med proportionerne, så man opnår en ekstra dimension frem for et forudsigeligt og ret ligetil udtryk, der måske kan virke lidt kedeligt.Går man efter jakker og trøjer i en oversized model, er det nemt at skabe et look, hvor man ”drukner” en smule, og det er derfor oplagt at lege med en kombination af både et oversized og et slim fit look. Det skaber den helt rette balance. Vælg f.eks. en oversized jakke sammen med et par skinny jeans. Som kvinde kan du eventuelt tilføje et bælte i taljen, hvis du gerne vil underbygge det feminine, men stadig sofistikerede look. Se her, hvor du kan kombinere en smart skjorte med et par viddebukser. Looket er lige så enkelt, som det er virkningsfuldt. Her kommer en sand powerkvinde.At lege med proportionerne behøver ikke at være begrænset til størrelsen, du kan nemlig også sagtens lege med længderne. Også her handler det om at afbalancere looket, så det ikke bliver alt for rodet.

]]>
Et kig på moden – både før og nu https://dissingdesign.com/ Mon, 05 Oct 2015 09:31:20 +0000 https://dissingdesign.com/?page_id=6 Velkommen til vores hjemmeside, hvor vi er klar til at dykke ned i den fascinerende modehistorie, både før og nu!Mode har altid været et omskifteligt fænomen, som har været allestedsnærværende i vores samfund. Moden har gennem årtierne illustreret, hvordan man som borger burde klæde sig for ikke at falde uden for samfundsnormerne – lige fra hårmoden i det gamle Egypten til den lårkorte Twiggy-kjole tilbage i 1960’erne og frem til 2010’erne, hvor det er helt legalt at lege med de forskellige tidsepoker. Moden siger derfor en stor del om vores kropsidealer og samfundssyn gennem tiderne, og man må sige, at der sket en del skift gennem tiderne.Ser vi tilbage til 1900-tallet, var hvepsetaljen f.eks. højeste mode, mens ikoner som Marlene Dietrich i 1930’erne og Marilyn Monroe i 1950’erne banede vejen for en kvindelig sensualitet, præget af fyldige former, hvilket stod i en skærende kontrast til de mere praktiske betonede 40’ere, der blev dybt præget af Anden Verdenskrig, og hvor genbrug og omsyninger derfor spillede en vigtig rolle. Op gennem 1960’erne var det åleslanke look tilbage i modebilledet, hvor ikke mindst de ultrakorte kjoler med mønstre blev et karakteristika.Inden for de seneste år har vi set en stærk retrobølge, og netop nu er både 80’erne og især 70’erne nogle af de årtier, der præger de aktuelle modetendenser. Det ses bl.a. gennem viddebukser, bohememønstre plus de lidt ”chunky” accessories og forskellige pangfarver, som mange elskede at hade tilbage i 1980’erne.Hvad enten du er til vintage eller haute couture, fyldige former eller hvepsetalje, eller måske går helt uden om de tendenser, som moden dikterer, er du velkommen til at kigge med her på siden, hvor vi giver dig nogle sjove historier og tips til modeuniverset.

]]>